jump to navigation

Composite Iran/V.S.

Uit de weekahead van 21 april 2006:

Volgens The Book of World Horoscopes vond de geboorte van het huidige IRAN plaats op 1 1 februari 1979, om 09.00 uur a.m. (3.30 uur tijdzone) in Teheran met een Ascendant van21°44′ Vissen en een MC van 25+ Boogschutter: Pluto is dus in het 10e huis van IRAN gekomen, na jaren lang in het 9e “religieuze” huis te hebben gestaan. Nu gaat het over “macht in de wereld”, en IRAN schijnt aardige statements te maken de laatste tijd. Ik heb maar eens een composite gemaakt met de horoscoop van Amerika en vond die composite ongelooflijk interessant: 

We zien in deze composite (relatiehoroscoop) dat het dominante thema gevormd wordt door de planeten Mercurius/Neptunus. De relatie tussen de twee landen wordt daarmee dan ook gekenmerkt door deze twee planeten. Het wijst op “speculatie”, “wantrouwen” (Neptunus in Schorpioen), “informatie die verzwegen wordt”, “liegen”, en de werkelijkheid niet waarnemen. En dat kan voor beide partijen gelden. Daarnaast is het duidelijk dat het om “handelsbetrekkingen” (Mercurius in Stier in 3) omtrent olie (Neptunus, als heerser van het 2e huis) gaat. 

Saturnus-transit  is boven de horizon gekomen, dus “relatieproblemen” zijn aan de orde van de dag.  En die zijn voorlopig nog niet over, want we kunnen volgend jaar een transit van Pluto vierkant de Saturnus-Venus conjunctie in het 8e huis tegemoet zien. Het kan grimmig worden tussen die twee landen. Voornamelijk op het gebied van het omhoog komen (Pluto) van een boel kritiek op elkaar. (Maagd). 

Voor de nieuwste weekahead: http://www.astrologie.ws/week.htm

Advertenties
%d bloggers liken dit: