jump to navigation

Engeland

12 november 2007 (weekahead no. 463) :   De Nieuwe Maan op 10 november stond in Schorpioen vierkant Neptunus, de Zon moest nog vierkant Neptunus gaan komen. Dat is inmiddels gebeurd en vrijwel tegelijkertijd was er de storm in de Zwarte Zee waarbij 4 schepen vergingen en 2 miljoen liter olie (Neptunus) uit een ander schip kwam dat in tweeën brak, en dat nu een grote milieuramp dreigt te worden. In de Zwarte Zee. (Zee = Neptunus, Zwart is Schorpioen). (Olie is Neptunus, milieuvergiftiging is ook Neptunus). Rook is trouwens ook Neptunus, in Londen brak een grote brand uit met enorme rookontwikkeling op 12 november. De horoscoop van Engeland heeft Neptunus op 19 graden Schorpioen staan, dus het Zon-Neptunus aspect van de Nieuwe Maan raakte Neptunus precies (zie deze pagina voor de horoscoop van Engeland). Bij brand denk je niet aan Neptunus, maar wel bij ROOK, en dat is voornamelijk wat we op de beelden zagen. Bovendien hadden de kusten van Engeland het zwaar te verduren vorige week met de storm (Engeland ondergaat een transit van Neptunus vierkant Neptunus). 

< Toevoeging 4 juli 2007: voor de horoscopen van de autobom-aanvallen op 29 en 30 juni 2007 zie deze engelstalige weekahead: http://www.astrologie.ws/week/vol453.htm >

Uit de weekahead van 11 augustus 2006

 De Volle Maan afgelopen week stond vierkant Neptunus van de horoscoop van Engeland (chaos), met de Maan trouwens conjunct Venus (hr 8, een geslaagde verijdeling van terrorisme?)

Engeland, 1 januari 1801, 0.00 uur , Westminster

Engeland heeft wel binnenkort een “Saturnus-terugkeer”. Saturnus maakt onderdeel uit van een bijna Groot Vierkant: enerzijds de staat, het koningshuis en een bijna Saturnaal aandoende Gemeenschap met Saturnus in Leeuw (en hr .4), vierkant Neptunus in 2 die ook heel veel te maken heeft met liefdadigheid waar geld aan gespendeerd wordt, en ook symbool gezien kan worden voor economische (2e huis) macht (Schorpioen) waar het inkomsten overzee (Neptunus) betrof, en oppositie Venus in Waterman : het excentrieke toch wel erg leuk vinden. Mars in Stier in 8 staat voor economisch toch niet zo heel goed voor zichzelf op kunnen komen vermoed ik zo.  Het Grote Vierkant is natuurlijk aangeslingerd door de Volle Maan vorige week; de angst voor terroristendreiging kan nog het meeste met Mars in Stier te maken hebben waar de overheid (Saturnus) al een tijdje bovenop zat.  Maar waarom het vliegverkeer nou opeens weer zo ontregeld moet worden (gezien vanuit de horoscoop)…  Dat er opeens sprake was van chaos is wel makkelijk te volgen met de nadruk van de Saturnus-Neptunus oppositie en de Volle Maan op Neptunus in de horoscoop van Engeland zelf. 

 

Voor de nieuwste weekahead zie: http://www.astrologie.ws/week.htm

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: