jump to navigation

Paola, koningin van Belgie

DE HOROSCOOP VAN PAOLA VAN BELGIE 

Op zaterdag 22 december 2007 zond het Royalty programma Blauw Bloed een portret uit van de Belgische Koningin Paola, geboren op 11 september 1937, om 14.46 uur MET te Forte Dei Marmi (43N57, 10E10) in Italie.

Die dag was er een Zon-Jupiter conjunctie op 0 graden Steenbok, en conjunct Mercurius op 3 graden Steenbok, pal op de Ascendant van Koningin Paola:

In het programma kwam een heel beheerste, bijna timide vrouw naar voren, prachtig gesymboliseerd door de dominante Saturnus vierkant de Steenbok Ascendant.  Overigens transiteerde Saturnus die Ascendant toen ze in het huwelijk trad met Albert II op 2 juli 1959.  Naast haar bijna verlegen, maar in ieder geval heel beheerste Steenbok-indruk werd ze ook afgeschilderd als een heel vrolijk en sportief iemand: Maan in Boogschutter, maar met deze Maan in de buurt van haar 12e huis cusp zal dit inderdaad niet zo heel zichtbaar hoeven te zijn voor het publiek.

Haar eerste Saturnus-terugkeer was geen al te vrolijke tijd, Fabiola was het niet met haar eens en Albert was haar ontrouw in die tijd.  Het Belgische volk verweet haar in die tijd dat ze het Nederlands niet machtig was (Vissen op 3, Saturnus in 3: communicatieproblematiek).

Ze wordt koningin op 9 augustus 1993 al de transit Noordknoop conjunct de radix Noordknoop komt te staan.

Het jaar 2008 belooft een interessant / spannend jaar te worden: Pluto zal in transit over haar Ascendant komen, overigens evenals bij Prinses Maxima, die praktisch dezelfde Ascendant heeft. Op z’n best wordt het een periode waarin opoffering plaats maakt voor een sterkere persoonlijke aanwezigheid.

Meer geboortedata van het Belgisch Koningshuis: http://www.chta.org/konbel.htm

jh 23 december 2007

Terug naar www.astrologie.ws

Advertenties
%d bloggers liken dit: