jump to navigation

Marco Borsato

Uit weekahead no. 515

Marco Borsato, 21-12-1955, Alkmaar, 04.30 uur MET

De geboortetijd komt van Sarah van Sanden, die het weer heeft van een fan van Marco, die op dezelfde dag geboren is als Marco Borsato en het hem gewoon gevraagd heeft.

Wat opvalt is dat Pluto bezig is aan het laatste staartje van de transit door zijn 2e huis, dacht ik dat je alleen failliet kon gaan met Pluto over cusp 2 en in het begin van het 2e huis, blijkt het gevaar dus nog niet geweken te zijn als Pluto vlak aan het eind is. Maar zoals gezegd in de vorige weekahead,  het belangrijkste aspect is wel de transit van Uranus  tegenover zijn radix Uranus en wel heel exact (Mercurius transit erover heen bracht de boodschap van het failissement van zijn bedrijf, hij schijnt trouwens een gat in de hand te hebben, wat niet ongebruikelijk is voor Boogschutter-op-2-figuren.. , en natuurlijk ook Saturnus tegenover Saturnus.

Het is deze generatie geboren met Saturnus tegenover Uranus die momenteel de huidige Uranus-Saturnus oppositie pal op hun eigen Uranus-Saturnus oppositie meemaken, maar dan precies omgekeerd.  Ben je dus ook rond deze tijd geboren, zit je ook midden in enorme veranderingen in je leven.  Voor de een die te Uranisch is geweest betekent het dat je Saturnaler moet worden, d.w.z. meer gedisciplineerd, en voor de ander, die nooit iets gedurft heeft is de tijd van vrijbreken aangekomen, dat ook plotseling door een ontslag of een scheiding kan plaatsvinden, en waarvan je achteraf vast zegt dat je er eigenlijk aan toe was.

 jh september 2009

voor andere weekaheads: http://www.astrologie.ws/week.htm

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: